Kehystys

Liljala

Kehysvalikoimamme on todella monipuolinen. Valikoimista löytyvät paikallisen listatehtaan kehyslistamallisto, joka on valmistettu kotimaisesta sertifioidusta männystä. Lisäksi upeat puuvalmiit amerikkalainen valkotammi sekä saarni. Voit valita kehykset myös näyttävistä tuontilistoista jotka tulevat mm. Espanjasta ja Italiasta.

Kehystämme myös peilejä. Uudista vanha peilisi uusilla kehyksillä tai tilaa kokonaan uusi omilla mitoilla. Peiliin voidaan lisätä myös led-valaistus taustalle.

Tilauksesta leikkaamme paspoja, eli aukkopahveja omilla mitoillasi. Tule tutustumaan laajaan värivalikoimaan. Myös moniaukkoleikkaukset onnistuvat. Toimitus myös postitse. Tilaukset sähköpostilla [email protected] tai puhelimella, soitto tai viesti 050 4627413.

Kysy tarjousta valmiskehyksistä. Kuvan kehykset ovat amerikkalaista valkotammea. Mukaan saat tarvittaessa ripustimen, lasin ja taustalevyn. Kehyslistavalikoimaan kannattaa tulla tutustumaan paikan päälle.

valmiskehys

Valmistamme kehystämöllä maalauspohjia tarpeesi mukaan. Voit valita kiilapuun paksuuden ja kankaaksi pohjustetun puuvillan, pohjustetun pellavan tai raakapellavan. Myös kehykset voit teettää maalauspohjaan valmiiksi!

Juliste 100x150cm mattapleksillä.
Pelipaita vitriinikehyksessä.
Suunnittele moniaukkoinen paspartou omaan tarpeeseen!